Feta a Barcelona

Cosmètica artesana i natural

Elaborada a Barcelona per dones mestres saboneres

Foresta Cosmètica Orgànica

Som una família que elaborem cosmètica orgànica en el nostre petit obrador artesà a la ciutat de Barcelona.

Portem diverses generacions de dones elaborant sabó de manera artesanal transmetent aquest coneixement d’àvies a netes i de mares a filles.

Avui dia, en el nostre laboratori, treballem dues generacions que hem heretat aquesta gran passió, elaborant i millorant diàriament diversos productes de cosmètica. En cada procés hi posem tot el nostre afecte i amor.

Apostem per a una cosmètica sòlida o envasada en vidre evitant la generació de residus plàstics. Només treballem amb ingredients d’origen vegetal cultivats, principalment, a Catalunya. Creiem en un retorn als orígens, en la simplicitat de les solucions de tota la vida, sense fer diversos productes per un mateix ús, buscant l’equilibri entre les necessitats de les persones i la cura del medi ambient.

La nostra filosofia

Sostenibilitat

Des de Foresta promovem el consum sostenible i la reducció de residus a través de la reutilització dels envasos i la minimització de les emissions contaminants durant la cadena de producció.

Ecologia

No fem servir elements químics sintètics o transgènics en l'elaboració dels nostres productes. Sempre prioritzem ingredients vegetals provinents de cultiu ecològic i que no siguin d'origen animal.

Proximitat

Els nostres productes s’elaboren a la ciutat de Barcelona, al barri del Guinardó. Creiem en el consum de proximitat com a una prioritat a l’hora de reduir emissions en el transport dels nostres productes. Per la mateixa raó, sempre prioritzem ingredients de producció local.

Artesanal

No hi ha dos sabons ni dos xampús sòlids d'A Granel que siguin iguals. Cada producte està fet de manera artesanal, amb cura i amor.

Justos i oberts

Ens esforcem per a mantenir l’equilibri entre salaris dignes per les fabricants i uns preus assequibles per les consumidores. Estem obertes a suggeriments i propostes noves, i busquem sempre com millorar processos i productes.

Socials

Col·laborem amb entitats socials, com l’Obra Social de Sant Joan de Déu.

Elaboracions a mida

Si vols fer un lot especial, per a regals d’empresa o productes individualitzats com per exemple,
sabons d’un color, olor o forma específica,
posa’t en contacte amb nosaltres i et farem una proposta.

634 628 656

forestaorganica@gmail.com

Viu l'experiència

Tallers

Si vols passar una tarda divertida o fer un regal diferent i especial, a Foresta impartim tallers pràctics d’elaboració de sabons.

Tallers pràctics

En aquests tallers tindràs una sessió informativa i un taller pràctic on fabricaràs sabons sòlids per emportar-te.

Dossier amb tots els coneixements

T’emportaràs un dossier amb tota la informació necessària per a poder fer sabó a casa.

Els nostres productes

Productes 100% naturals, vegans i ecològics

Un equilibri entre les necessitats de les persones i la cura del medi ambient. Gaudeix de la nostra gamma de productes i no et quedis sense els teus.

Punts de venda

Si estàs interessada en els nostres productes i t’agradaria saber on trobar-los tenim diferents punts de venda disponibles en tot el territori. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem!

Contacta amb el nostre obrador

C. Castillejos, 375-377 Barcelona 08025

634 628 656

hola@forestaorganica.cat

caCatalan
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop